Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - S для ягід NPK (18.6.19) + мікроелементи 25 г

Водорозчинне мінеральне добриво з комплексом мікроелементів – сприяє підвищенню імунітету рослин, попереджає стрес від пересадки, стимулює зростання та розвиток рослин, прискорює дозрівання, сприяє покращенню якості продукції та збільшенню розмірів плодів. Посилює захисні функції рослин та їх стійкість до весняних. заморозків та літньої посухи. Можна використовувати в одній суміші для обробки рослин пестицидами. Призначення: для листового та кореневого підживлення ягідних  культур. Робочий розчин: 25 г добрива розчинити у 10 л води. Норми витрати: кореневе підживлення -  100-150 мл розчину на одну рослину; листове підживлення - з розрахунку на 150-200 кв.м.


Страна происхожденияNL

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - S для ягід NPK (18.6.19) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на насіння томат Кущовий Рідне Сонце 100 нас : 10,00 грн

Ціна на насіння еустома Гібридна Крупноквіткова Флорида Сільвер 5 нас : 38,00 грн

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Гумат Калію 30 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс - S для ягід NPK (18.6.19) + мікроелементи 25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

якісні насіння селери та редьки, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира.