Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іпомея Пурпурна Мілки Вей 1 г

Фаворит серед однорічних ліан! Розкішна трав'яниста ліана для вертикального озеленення з пагонами, довжиною 2-2,5 м. Квітки лійчасті , Білого кольору з пурпурною зіркою, привертають увагу великими розмірами - 8-10 см у діаметрі. Рослина світло-і теплолюбна, не переносить заморозків. Широко використовують для вертикального озеленення різноманітних будівель, огорож, огорож, балконів та веранд. Насіння перед посівом попередньо замочують на 24 години.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння іпомея Пурпурна Мілки Вей 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння перець Солодкий Купець 0,25 г : 8,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку кореневої системи Вігортем S 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іпомея Пурпурна Мілки Вей 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою.