Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння квіткова суміш Рокарій 0,5 г

Прекрасна квіткова суміш для створення ошатних, довгоквітучих композицій! Декоративна суміш багаторічних рослин висотою 15-50 см. Призначена для яскравого оформлення альпійських гірок, альпінаріїв та кам'янистих ділянок у саду. Декілька яскравих колірних акцентів, — і Ваш улюблений куточок перетвориться на чудовий краєвид. Рослини невибагливі, посухостійкі. Ці яскраві, ошатні рослини перетворять Ваш улюблений куточок саду на чудовий пейзаж, який радуватиме тривалим і ошатним цвітінням з початку літа до осінніх холодів. Рослини світлолюбні, невибагливі, віддають перевагу дренованим грунтам. На розсаду висівається у березні-квітні, висаджується у відкритий ґрунт після всіх заморозків серед каміння. У відкритий ґрунт насіння висівають у квітні-травні.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння квіткова суміш Рокарій 0,5 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Корлеоне 25 нас : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Новалон для винограду NPK+Mg (3.7.37+2) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння квіткова суміш Рокарій 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, доставимо поштою насіння тютюну курильного, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..