Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння чорнобривці Палаюча Зірка суміш 0,2 г

Популярна, красиво-і рясно квітуча рослина - фаворит серед садових квітів! Однорічна рослина з мініатюрними зіркоподібними суцвіттями і надзвичайно красивим ажурним листям. Кущики сильно розгалужені, висотою 25-30 см. Суцвіття прості, мініатюрні, діаметром 2-3 см. Рослина швидкозростаюча, світло-і теплолюбна, невибаглива до ґрунтів і вологи. Використовують для оформлення клумб, робітників, бордюрів, ваз та балконів. Для раннього цвітіння висівають на початку квітня на розсаду. Сходи з'являються через 5-6 днів, пікірування проводять у фазі 2-3-х справжніх листків. На постійне місце висаджують після проходження загрози заморозків. Посів у відкритий ґрунт проводять у травні на глибину 1,5-2 см.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння чорнобривці Палаюча Зірка суміш 0,2 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння огірок Соплиця 5 г : 25,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворення Зав : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння чорнобривці Палаюча Зірка суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, відмінна газонна трава для вас, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., замовити насіння гарбуза та інших баштанних, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, доставимо поштою насіння тютюну курильного, купити насіння овочів будь-яких видів.